Biznis portal Srbije

KATALOG SRPSKIH BRENDOVA

Prijavite svoj brend i postanite deo najveće srpske poslovne mreže! Prijava

PROMO PERIOD ZA SVE KOJI SE REGISTRUJU!

3 MESECA BESPLATNOG OGLAŠAVANJA NA SAJTU SERBIA BRANDS

Katalog brendova:
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž

Balkanwide Assistance

Balkanwide Assistance je osnovan 2004.Pružamo usluge tehničke asistencije na putevima, medicinske podrške, i podrške za teretni program i transport. Naš posao je da saslušamo naše klijente kako bi im pomogli na najbolji mogući način.Naša obaveza je da pružimo pomoć u što kraćem roku na celoj terioriji bivše Jugoslavije i Albanije.Zaposleni u Balkanwide Assistance znaju da upravljaju, kako vanrednim situacijama, tako i periodima intenzivne aktivnosti.Naša energija, naš entuzijazam i poštovanje obaveza, brzo su nas predstavili kao odgovornu kompaniju.Balkanwide Assi

Bebolino

Bebolino Shop je prodavnica bebi opreme sa sedištem u Novom Pazaru, Srbija. Nudimo najveći izbor poznatih svetskih brendova dečije i bebi opreme po najpovoljnijim cenama. Brza isporuka i pouzdanost prilikom kupovine predstavljaju jedan od osnovnih motiva našeg poslovanja. Zadovoljstvo naših kupaca za nas je uvek na prvom mestu.

Blog Opremanje bebe

Šta je sve važno znati kada govorimo o nabavci nameštaja, kozmetike i opreme za bebu, informacije, saveti za uštedu i blog svakodnevnica.

Naši partneri: