Biznis portal Srbije

KATALOG SRPSKIH BRENDOVA

Prijavite svoj brend i postanite deo najveće srpske poslovne mreže! Prijava

PROMO PERIOD ZA SVE KOJI SE REGISTRUJU!

3 MESECA BESPLATNOG OGLAŠAVANJA NA SAJTU SERBIA BRANDS

Katalog brendova:
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž

Marera Properties

Mi smo kompanija za investiranje u nekretnine i bavimo se nabavkom, razvojem, iznajmljivanjem i upravljanjem komercijalnim nekretninama.

Mix Car Wash

Mix Car Wash doo je privredno društvo osnovano prevashodno sa ciljem da postojećim i budućim vlasnicima samouslužnih autoperionica pruži širu paletu proizvoda, tehnoloških rešenja, kao i mogućnosti ekonomičnije upotrebe energenata i ulaznih sirovina. To ostvarujemo distribucijom vrhunske opreme Italijanskog proizvođača MIX srl, koji je nosilac više međunarodnih sertifikata koji svedoče o vrhunskom kvalitetu sticanom više decenija.

MojaGalerija

Moja Galerija je mesto na internetu gde se susreću ponuda i potražnja dela likovne i primenjene umetnosti. Naš sajt je izložbeni i prodajni prostor na kom autori sami postavljaju sadržaj sajta i upravljaju kompletnim procesom prodaje svojih radova. MojaGalerija je zamišljena kao mesto komunikacije autora, potencijalnih kupaca i ljubitelja umetnosti. Korisnici sajta će moći da ocenjuju i komentarišu objavljene radove i diskutuju sa autorima.

Muffin Studio

Muffin Studio čini kreativni tim specijalizovan za grafički i web dizajn. Raznovrsnost usluga koje studio pruža rezultat je pristupa različitim medijima sa prepoznatljivim stilom u onom što znamo najbolje da radimo, a to su dizajn identiteta, korenspodencije, štampani mediji, pakovanja i web dizajna. Svaka usluga je prilagođena specifičnim željama klijenta.

Naši partneri: