Biznis portal Srbije

KATALOG SRPSKIH BRENDOVA

Prijavite svoj brend i postanite deo najveće srpske poslovne mreže! Prijava

PROMO PERIOD ZA SVE KOJI SE REGISTRUJU!

3 MESECA BESPLATNOG OGLAŠAVANJA NA SAJTU SERBIA BRANDS

Katalog brendova:

Advokatska Kancelarija - Law Ofice

Advokatska Kancelarija - Law Office ,je specijalizovana kancelarija za zastupanje domacih i pravnih lica iz oblasti privrednog poslovanja : od registracije firmi do naplate potrazivanja

Akademija komercijalne komunikacije123

D.R.Gilbert centar group i D.R.Gilbert consulting u saradnji sa Privrednom komorom Beograda pokreću najnoviji projekat – šestomesečnu Akademiju komerijalne komunikacije namenjenu profesionalnim prodavcima, menadžerima i svim onima koji u svakodnevnoj komunikaciji nude svoje proizvode, usluge, ideje, projekte... Celokupan program Akademije bazira se na standardima i principima obuke u okviru D.R.Gilbert centra. Svi predavači su dugogodišnji treneri sa velikim praktičnim iskustvom iz pomenutih oblasti. O svim temama značajnim za vrhunskog pregovarača iz bilo koje oblasti govorićemo kroz XIII mo

Alarmi i kamere

Alarmi i kamere su poslovna jedinica firme Online IT doo, koja se bavi instalacijom i prodajom kompletnog rešenja u oblasti sigurnosne tehnike. U našoj ponudi se nalaze: alarmni sistemi, video nadzor, kontrola pristupa, evidencija radnog vremena, interfoni, motori za klizne i krilne kapije i automatizacija prolaska vozila.

Antistres loptice

Promocije i zanimljivi poslovni poklon loptica sa štampom vašeg brenda

AQUANEX

Adaptacija i renoviranje stanova, kuca, poslovnih prostora.Zavrsni zanatski radovi u izgradnji. Kompletni unutrasnji radovi.

Balkanwide Assistance

Balkanwide Assistance je osnovan 2004.Pružamo usluge tehničke asistencije na putevima, medicinske podrške, i podrške za teretni program i transport. Naš posao je da saslušamo naše klijente kako bi im pomogli na najbolji mogući način.Naša obaveza je da pružimo pomoć u što kraćem roku na celoj terioriji bivše Jugoslavije i Albanije.Zaposleni u Balkanwide Assistance znaju da upravljaju, kako vanrednim situacijama, tako i periodima intenzivne aktivnosti.Naša energija, naš entuzijazam i poštovanje obaveza, brzo su nas predstavili kao odgovornu kompaniju.Balkanwide Assi

Bebolino

Bebolino Shop je prodavnica bebi opreme sa sedištem u Novom Pazaru, Srbija. Nudimo najveći izbor poznatih svetskih brendova dečije i bebi opreme po najpovoljnijim cenama. Brza isporuka i pouzdanost prilikom kupovine predstavljaju jedan od osnovnih motiva našeg poslovanja. Zadovoljstvo naših kupaca za nas je uvek na prvom mestu.

Blog Opremanje bebe

Šta je sve važno znati kada govorimo o nabavci nameštaja, kozmetike i opreme za bebu, informacije, saveti za uštedu i blog svakodnevnica.

Dalmatinski pršut sa Zlatibora

Preduzeće Aćim d.o.o. je osnovano 1989. godine. Osnivači preduzeća su braća Jovan Ćosić i Mirko Berić. Od samog početka Aćim d.o.o. se bavi proizvodnjom tradicionalnih suhomesnatih proizvoda - pršuta i pancete po receptu, koji se u Dalmaciji prenosio sa kolena na koleno, stotinama godina. aše proizvode prodajemo restoranima i hotelima prvenstveno u Beogradu, ali i na Zlatiboru. 2005. godine otvaramo prodavnicu na Novom Beogradu u Grčko-kiparskom centru i na taj način se približavamo krajnjim kupcima. 2010. godine objekat na Zlatiboru sertifikujemo za ISO 22000, najsavremeniji standard iz oblas

Desk & More

Prostori u kojima frilenseri, startup-ovi i male kompanije ostvaruju svoj pun potencijal. Pokrenite svoju produktivnost, kreativnost i prilike za profesionalna poznanstva u Desk&More, mestu okupljanja zajednice inspirisanih, talentovanih profesionalaca, gde vi birate kada, kako, i gde ćete raditi. Smešteni u srcu starog dela grada, naši radni prostori dizajnirani su sa namerom da naglase i očuvaju istorijski i značaj ove lokacije. Inovativan, svrsishodan dizajn enterijera, tehnološki napredna infrastruktura i širok spektar paketa članarina i zakupnina posebno su prilagođeni da vam pomogn

DIVIS

U Divis timu imate potpunu podršku mladih, dinamičnih i profesionalnih agenata nekretnina, konsultanata, pravnika, ekonomista, fotografa, arhitekata i dizajnera enterijera. Pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku pružamo vam usluge posredovanja pri kupoprodaji i izdavanju nepokretnosti, usluge iz oblasti investicionog konsaltinga , kao i pravne usluge iz oblasti posredovanja. Preko nas završavate brzo i lako sve poslove oko legalizacije i uknjižbe objekata. Pružamo i usluge projektovanja na vašem zemljištu, projektovanja i uređenja enterijera, kao i savetovanja iz pomenutih oblasti. Div

DVD Compani

Samostalna zanatska radnja DVD Compani je osnovana 2005. godine. Sedište firme se nalazi u Batajnici i bavi se proizvodnjom i montažom Pvc i Alu stolarije po standardnim i naručenim dimenzijama. Od početka rada firme insistiramo na: Kvalitetu materijala koji ugrađujemo u naš proizvod Kvalitetu izrade proizvoda Dogovorenim rokovima

EURO PETROL

U usluzi najbolji, u kreativnom smislu - drugačiji! Prepoznatljiv Euro Petrol logo sa lavicom poznat je potrošačima širom Srbije. Euro Petrol predstavlja perspektivan i pozicioniran brend u segmentu trgovine naftnim derivatima. Pozicioniranost svog brenda Euro Petrol jača svakim danom širenjem svoje maloprodajne mreže, lanca benzinskih pumpi, uz snažnu marketing podršku kroz pažljivo odabran strateški pravac. Svoju snagu Euro Petrol dokazuje kvalitetom goriva koje prodaje na svojim benzinskim stanicama i uslugama koje pruža potrošačima.

Foresto

Kvalitetan nameštaj

Gentle Touch

Nase stomatoloske usluge pruzamo u savremenom i modernom ambijentu koristeci najnovija saznanja i poslednju rec tehnike vodeci racuna da Vam sve vreme tretmana bude sto prijatnije i da uz nasu pomoc savladate strah od stomatoloskih intervencija.   Struc

Hotel Zlatnik

Hotel Zlatnik smesten je u mirnom delu Zemuna. Svojom autentičnošću 'Boutique hotela' pruža svojim gostima maksimalni kvalitet i udobnost. Spoj tradicije i inovacije na jednom mestu.

Imela Online

Prodavnica Imela nudi repromaterijale i ukrase za izradu i pravljenje nakita kao što su perlice, kristali, biseri, konci, alati i razni pribor za nakit. Vršimo isporuku na čitavoj teritoriji Republike Srbije.

Izrada Web Sajtova

Izrada web sajtova, optimizacija. Jeftino, Brzo i korektno

Jomil

JOMIL GRUPA je skup privrednih subjekata raznovrsnih delatnosti povezanih na holding principu. Razvoj i profilisanje JOMIL GRUPE, započeto je 2000. godine, da bi danas, sa kompanijama u Srbiji i inostranstvu i mrežom predstavništava ova grupa već stekla renome pouzdanog partnera.

KIRKOLINA

KIRKOLINA je u početku bio sinonim za dijetetske proizvode, pre svega namenjene osobama koje imaju problemima sa viškom kilograma. Vremenom, ovaj brend se proširio na čitavu paletu dijetetskih proizvoda i suplemenata, pa danas osim preparata za mršavljenje i protiv celulita, Kirkolina oznaku nose i proizvodi za jačanje imuniteta, protiv stresa, protiv kašlja, za dijabetičare i mnogi drugi.

Kompas Beograd doo

Organizaciju letovanja i zimovanja poverite nama: vodimo Vas zimi u Austriju, Sloveniju, Francusku, Italiju, Švajcarsku, Sloveniju, Bugarsku, Bosnu i Hercegovinu... a leti u Grčku, Tursku, Bugarsku, Sloveniju, Hrvatsku, Crnu Goru, Španiju, Egipat, Tunis... kao i na prestižna krstarenja iz snova po svetskim morima. Kao agencija sa maticom u Sloveniji, specijalizovani smo za prodaju sve popularnijih individualnih putovanja „na kratki predah“ u neku od brojnih slovenačkih termi i poznatih wellness centara: primorje, Bled, terme Čatež, Vivat, Olimia, 3000, Ptuj, Radenska, Lendava, Banovci...

Logo dizajn

Profesionalne usluge dizajna i izrade logotipa po izuzetno povoljnoj ceni. Poručite logo dizajn za svoju novu firmu, agenciju, ili web sajt za samo 32 evra!

Marera Properties

Mi smo kompanija za investiranje u nekretnine i bavimo se nabavkom, razvojem, iznajmljivanjem i upravljanjem komercijalnim nekretninama.

Mix Car Wash

Mix Car Wash doo je privredno društvo osnovano prevashodno sa ciljem da postojećim i budućim vlasnicima samouslužnih autoperionica pruži širu paletu proizvoda, tehnoloških rešenja, kao i mogućnosti ekonomičnije upotrebe energenata i ulaznih sirovina. To ostvarujemo distribucijom vrhunske opreme Italijanskog proizvođača MIX srl, koji je nosilac više međunarodnih sertifikata koji svedoče o vrhunskom kvalitetu sticanom više decenija.

MojaGalerija

Moja Galerija je mesto na internetu gde se susreću ponuda i potražnja dela likovne i primenjene umetnosti. Naš sajt je izložbeni i prodajni prostor na kom autori sami postavljaju sadržaj sajta i upravljaju kompletnim procesom prodaje svojih radova. MojaGalerija je zamišljena kao mesto komunikacije autora, potencijalnih kupaca i ljubitelja umetnosti. Korisnici sajta će moći da ocenjuju i komentarišu objavljene radove i diskutuju sa autorima.

Muffin Studio

Muffin Studio čini kreativni tim specijalizovan za grafički i web dizajn. Raznovrsnost usluga koje studio pruža rezultat je pristupa različitim medijima sa prepoznatljivim stilom u onom što znamo najbolje da radimo, a to su dizajn identiteta, korenspodencije, štampani mediji, pakovanja i web dizajna. Svaka usluga je prilagođena specifičnim željama klijenta.

Non Stop Fitness

Non Stop Fitness je prvi centar za vežbanje u Srbiji koji je otvoren 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Prostirući se na 1000 kvadratnih metara idealno uređenog prostora ovaj fitnes centar nudi svojim članovima moštvo različitih usluga, uključujući individualne treninge, spinning, žensku teretanu, grupni fitnes i još mnogo toga. Uz stručnu pomoć naših visoko kvalifikovanih trenera, uspeh je zagarantovan.

Officepro.rs

Officepro.rs je online prodavnica potrošnog materijala i informatičkih uređaja vodećih svetskih brendova. Naša je ponuda do sada obuhvatala potrošni materijal za sve vrsta štampača, kao i prateću opremu. Uz činjenicu da su danas ovi proizvodi sastavni deo života svih nas, kako privatnog tako i poslovnog, sada naše proizvode, pored pravnih, mogu kupovati i fizička lica.

Ordinacija Jeremić

Specijalizovani smo za radiotalasnu dermatohirurgiju, ginekologiju i akušerstvo, uklanjanje mladeža, kondiloma, prekanceroza i lečenje HPV infekcijaEvropski edukativni centar za primenu Ellman radiotalasne hirurgije u ginekologiji i dermatohirurgijiNalazimo se u Beogradu, u ulici Vojvode Stepe 178 (zgrada Aroma marketa)

Pino toys

drvene dečije igračke

Predator Laser Tag

Predator laser tag, igra nove tehnologije, vrhunska adrenalinska i takmičarska zabava, koja ne zahteva posebnu fizičku kondiciju.Po ugledu na metropole,u ulici Koste Nađa 12d u Mirijevu u Beogradu, na izuzetnoj lokaciji, novi vid druzenja, koji ćete dugo prepričavati i pamtiti. Uz pomoć modernog realističkog oružja igrači pokušavaju da pogode svoje protivnike i ostvare dominantan rezultat.“Borba“ se vodi u areni koja će vas ostaviti bez daha i „teleportovati“ u drugu dimenziju.

Privatni vrtic Magnolija Beograd

Vrtić Magnolija je privatna predškolska ustanova vertifikovana od strane Ministarstva prosvete, usmerena ka pružanju nege i podršci pri obrazovanju i vaspitanju dece od jaslica do predškolskog uzrasta.

PT Centar

Tehnički pregled vozila, osiguranje i registracija vozila na rate.

SELIDBE TRANSPORT ROBE

Selidbe obavljamo pažljivo, poštujući rokove i vreme, uz mogućnost pakovanja, demontaže, utovara, istovara i montaže stvari.Profesionalni radnici za selidbe.Radnici (standard) za utovar - istovar robe.Procena selidbe je besplatna!Nosivost vozilaPrevoz automobilom - nosivost 200kg (mini selidbe)Kombi oblozen  iznutra - nosivost 1200 kg dime

SixPack

Dizajn i postavljanje Internet prezentacija, reklamnih banera, Web aplikacija, ikonica, grafičkih interfejsa i powerpoint prezentacija.

SOSOX

Koncept store domaceg proizvodjaca carapa kao i kolekcija svih vrsta carapa sa istim nazivom.

TeachScreen

Online škola engleskog jezika

Tracne testere lenox Srbija

Centar za varenje i prodaju tracnih testera Americke kompanije Lenox

UK VISA IN SERBIA

Radimo za Vas: - On-line (I)migraciono savetovanje - Popunjvanje on-line zahteva za vizu - Uslužno on-line plaćanje - Priprema propratne dokumentacije - On-line zakazivanje termina - Praćenje zahteva - Preuzimanje pasoša u Vaše ime - Usluga slanja pasoša

uređenje unutrašnjeg prostora world colors

Nasa firma bavi se izvodjenjem zavrsnih radova u gradjevinarstvu, prevashodno molersko-dekorativnih i gipsarskih ( knauf, ri-gips) na svim vrstama objekata(stambeni, poslovni, turisticki....). Odlikuje nas bogato iskustvo i mlad kadar koji je osposobljen da vam pruzi sve novine u oblasti molersko-dekorativnih radova,najsavremenije dekoracije najnovijim materijalima: STUCCO  MARMO,STUCCO VENEZIANO, TRAVERTINO, ARABESQUE, AFRICA, DUNE, SABULA,ARTECO, ANTICA PROVENZALE, ENCANTO, POLISTOFF, VALRENNA, METROPOLIS, RAFFAELLO MADREPERLATO, COCCIO ANTICO- CEMENTO, kao i r

videoCV

VideoCV je kratka video verzija nečije radne biografije.

Web Operater

Web prezentacija je ogledalo Vašeg biznisa. Pažljivo birajte!

XEROX PREMIER PARTNER

Alfa Digital d.o.o. je danas najznačajniji partner Xerox korporacije u Srbiji i Crnoj Gori, autorizovan za prodaju i održavanje svih Xerox proizvoda po najvišim standardima kvaliteta i stručne osposobljenosti, kako servisnog, tako i prodajno-savetodavnog personala.

Zdravstveni turizam

Pretežna delatnost Afeje su konsalting poslovi iz oblasti zdravstva i turizma. Stručni tim Afeje je tokom rada zaključio da Srbija ima dobre prirodne resurse, poznate i svetski priznate lekare i jako dobro opremljene privatne zdravstvene ustanove, a ipak nema razvijen zdravstveni turizam, kao turistički proizvod, koji je kao takav prvi put definisan Zakonom o turizmu iz 2009. godine. Ovaj novi turisticki proizvod kao jedan od prioriteta, utvrđen je strategijom razvoja turizma u Republici Srbiji.

Đak d.o.o. Beograd

Đak je jedan od najvećih lanaca multibrend prodavnica sportske opreme u Srbiji.U svojih 30 prodajnih objekata Đak nudi najpoznatije svetske brendove sportske opreme (Nike, Adidas, Reebok, Hummel,Converse i još preko 60 renomiranih brendova). Od 2005. god. preduzeće Đak je ekskluzivni uvoznik I distributer renomiranog danskog proizvođača sportske opreme "Hummel" a od 2008.god. I brendova "Joola" i "Li-ning". Đak u okviru pojedinih maloprodajnih objekata vrši i menjačke poslove po ovlašćenju NBS.

Naši partneri: