Biznis portal Srbije

KATALOG SRPSKIH BRENDOVA

Prijavite svoj brend i postanite deo najveće srpske poslovne mreže! Prijava

PROMO PERIOD ZA SVE KOJI SE REGISTRUJU!

3 MESECA BESPLATNOG OGLAŠAVANJA NA SAJTU SERBIA BRANDS

O nama

Projekat Serbia Brands pokrenuo je SixPack dizajn studio iz Beograda. Tim mladih i iskusnih stručnjaka iz multidisciplinarnih oblasti (ekonomija, menadžment, mediji, kultura, dizajn, itd.) svojim projektom SERBIA BRANDS otvara vrata promovisanju domaćih vrednosti, kao i poboljšanju društvenog, ekonomskog i kulturnog potencijala naše zemlje.

Kada se čuje reč brand obično se pomisli na ime neke poznate kompanije, na njen logo, na njen zaštitni znak ili na proizvode koje odnosna kompanija proizvodi. Potencijal Srbije kao rasadnika ideja, stručnjaka, inovativnih proizvoda u ovom trenutku, na žalost, još uvek nije u potpunosti prepoznat. Upravo je ideja vodilja portala SERBIA BRANDS predstavljanje i jačanje ugleda i položaja brenova Srbije, kao i promocija ideje o važnosti brendiranja uopšte.

U eri informacionih tehnologija i interneta kao vida izvora informacija i kanala komunikacije, u vremenu kada je brzina prikupljanja relevantnih podataka od suštinskog značaja, sistematizovan portal SERBIA BRANDS na dlanu pruža sve ono što je bitno u svim segmentima društva koje živi, radi i posluje u Srbiji.

Brendovi prikazani na ovom portalu raznorodni su po mnogim aspektima. Ima lako prepoznatljivih, ali i onih poznatih u užim ili profesionalnim krugovima. Ali, sve ono što ih okuplja jeste ideja da u svojoj oblasti delovanja budu uvek pri vrhu, da ponude najbolji proizvod, ideju ili rešenje, i da budu prepoznati kao domaća vrednost.Naši partneri: